Είμαστε η Bilios Ferro Logistics και από το 1985 παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που βελτιώνουν το δικό σας service και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας. Λειτουργούμε ως ο καλύτερος σύμβουλος στο Customer Service των πελατών μας, αποθηκεύοντας, διακινώντας και παραδίδοντας τα προϊόντα σας σε ανταγωνιστικό κόστος, χρόνο και εξυπηρέτηση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Υπερέχουμε στα δυνατά σημεία! Τα πλεονεκτήματα στη συνεργασία με την Bilios Ferro Logistics πηγάζουν από τη θέση, τα οχήματα, τα κτίρια, το ανθρώπινο δυναμικό και την ιστορία μας.

  •  Απόλυτη εξειδίκευση σε εταιρίες εμφιαλωμένων ποτών και τροφίμων και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό
  •  Μεγάλη εμπειρία και παρουσία 30 χρόνων
  •  Προνομιακή θέση των εγκαταστάσεών μας στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη
  •  Οι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, που οφείλονται στην ομοιογένεια του πελατολογίου
  •  Απλότητα στην τιμολόγηση, ολοκληρωμένα συστήματα στην λογιστική υποστήριξη
  •  24ωρο service
  •  Μακροχρόνιες συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρίες στους κλάδους τους

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και ΣΤΟΛΟΣ

Μιλάμε από θέση ισχύος και λειτουργούμε με βάση ένα κομβικό σημείο στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη με άνετη πρόσβαση στις εθνικές οδούς, στα Πρακτορεία μεταφορών προς την Περιφέρεια,  στο λιμάνι του Πειραιά, στο κέντρο της Αθήνας, Πειραιά και περιχώρων.

Η κατασκευή, η λειτουργικότητα και εργονομία, η συμμόρφωση με τις διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής, θερμοκρασίας, ασφάλειας όσο και η τοποθεσία και 24ωρη φύλαξη καθιστούν τις εγκαταστάσεις της Bilios Ferro Logistics προνομιούχες από κάθε άποψη για την υποδοχή, αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών – αυτοκινήτων από 3 έως και 42 τόνους, καθώς και μόνιμα συμβεβλημένα δημόσιας χρήσης φορτηγά

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η Bilios Ferro Logistics είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA και διαθέτει ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ